Termékek Menü

Közösségi Média 3.0 tréning

Ár:
19.900 Ft (bruttó)
Cikkszám: 1801220000001
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Közösségi Média 3.0 Tréning segítségével:

 

  • több embert érhetsz el továbbra is organikusan (azaz ingyenesen) a Facebookon,

  • megtanulhatod, hogyan érj el több embert minimális hirdetési büdzsével,

  • hogyan építsd fel a márkádat a közösségi média segítségével (nem csak Facebook: Instagram, Pinterest, Youtube, Messenger bot, blog stb.)

  • hogyan építs élő, aktív közösséget, valódi követőket (és nem névtelen, inaktív lájkolgatókat),

  • és hogyan váltsd mindezt bevételre jól felépített kampányok segítségével.


Miről tanulhatsz?

ÉLŐ VIDEÓK indítása

- Milyen témával kezdd el? Hogyan csináld?
- Hogyan használd érdeklődőszerzésre?
- Hogyan szerezz vele vevőket?
Mi már 9 éve csinálunk élő videókat, most megmutatjuk a legjobban működő stratégiákat.
Nem csak a Facebookon, a Youtube-on és az Instagramon is.
És persze nem csak elméletben, technikailag is megtanítom, mire is figyelj oda, milyen eszközöket, szoftvereket használj és melyik hogyan működik.

KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS

Eddig egy irányban kommunikáltál, mostantól ideje kapcsolatokat építeni!
- Hogyan használj Facebook csoportokat a marketing stratégiádban?
- Milyen csoportot indíthatnál szolgáltatóként? És milyen termékértékesítőként? Legyen-e csoportod, ha cégeknek adsz el?
- Hogyan legyen a csoportodból kiváló érdeklődőszerző és vevőmegtartó eszköz (anélkül, hogy folyton cseverészned kéne benne)?
- Hogyan kezdj el csoportot építeni a nulláról? Hogyan szerezz tagokat? Mit posztolj?
- Mit tegyél, ha nem szólnak hozzá a tagok?
- Ne nagy csoportot akarj építeni, hanem minőségit: megmutatom, hogyan csináld!

És: nem csak a csoportodban építhetsz közösséget! Hogyan kapcsold a blogodat, Facebook oldaladat, Youtube csatornádat és a többi közösségi média felületedet a közösség vérkeringésébe?

ORGANIKUS ÉS FIZETETT FORGALOM

Melyiket mikor és mire használd? Érdemes egyáltalán fizetned a tartalmak kiemeléséért?
Sokan még mindig azt és ott hirdetik, ami nem hoz igazán jó eredményt és azzal próbálnak organikus (ingyenes) forgalmat generálni, amivel sosem sikerülhet. Hogyan kell ezt jól csinálni? Mit és mikor kezdj el hirdetni?
Hol a helye az egyiknek és hol a másiknak a stratégiádban?
Sokan azt hiszik hirdetni a termékeket és az akciókat kell, most megmutatom, miért érdemesebb inkább a tartalmakat hirdetni (hogy a termékhirdetésekre már ne kelljen költeni)

NE ÜLJ EGYLÁBÚ SZÉKEN!

Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn, Messenger, blog, hírlevél és sok egyéb lehetőség van még, ahol kommunikálhatsz. Akkor miért csak egyre vagy kettőre támaszkodsz?
- Melyiknek hol a helye a stratégiádban?
- Hogyan állj több lábon úgy, hogy a forgalmad ne csak a Facebooktól függjön, de közben mégse menjen el minden időd a posztolgatással?
- Rajongószerzés az Instagramon a nulláról. Hashtagek használata.
- Ötletek Instagram posztokra (akkor is, ha nincs sok minden a szakmádban, amit megmutathatnál)
- Ismertség építése és forgalomnövelés Pinteresttel
- Melyikre mit érdemes kitenned, kinek melyiket érdemes használnia? Hogyan építs nagyabb és aktívabb közösséget úgy, hogy nem csak egy felületet használsz?

És ne feledkezzünk meg a legfontosabbról sem: Hogyan lesz mindebből vásárló és bevétel? (hiszen vállalkozóként ez a célod, nem?)

AUTOMATIZÁLÁS ÉS MESSENGER BOT

Nem ülhetsz mindig a gép előtt a követőiddel cseverészve, de akkor hogyan tartsd a kapcsolatot a közösségeddel? Az elmúlt 1 évben számos olyan megoldás jelent meg, ami nagy hasznodra lehet, ha kiaknázod a benne rejlő lehetőségeket. Éppen ezért a tréningen alaposan és részletesen bemutatok neked számos olyan megoldást:
- ami tervezhetőbbé és hatékonyabbá teszi a közösségi média jelenlétedet,
- megmutatok számos automatizálási megoldást,
- és részletesen megismerheted a Messenger botok felhasználási lehetőségeit, beállításait, valamint megmutatom, hogyan tedd könnyebbé a kommunikációdat, egyszerűbbé az ügyfélszolgálati munkát és hatékonyabbá a vevőszerzésedet Messenger botok segítségével. Nem csak ötleteket kapsz majd erről a témáról, hanem mindent megmutatok a gyakorlatban is, csak le kell másolnod.

KÖZÖSSÉGBŐL -> VEVŐK, VEVŐKBŐL -> ÚJRAVÁSÁRLÓK

A legtöbben csak beszélgetnek és posztolgatnak a közösségi médiában, "terelik a forgalmat". Néha ebből lesznek vevők, máskor nem. Azonban lehetséges ezt sokkal szisztematikusabban és hatékonyabban is csinálni. Hogyan?
Egy jól kidolgozott vevőszerző és tartalommarketing tervvel, ahol a tartalmak érdeklődőket hoznak, az érdeklődők pedig az előre eltervezett módon vásárlóvá lesznek, majd pedig továbbajánlják a céget és újra vásárolnak. Mindezt egyáltalán nem lehetetlen elérni a közösségi médiában sem, csak tudnod kell, mit miért csinálsz.
Most megmutatom neked azt a tervezési módszert, ami mindezt lehetővé teszi (és mutatok rá példát többféle iparágban, hogy kézművesként, szolgáltatóként, webáruház tulajdonosként vagy akár bolttulajdonosként is meg tudd valósítani).

Az online tréning 5 héten át tart, az anyagokat egy zárt felületen érheted majd el.
A leckéket videó, pdf és mp3 formátumban érheted el, online is nézheted és le is töltheted őket, így bárhova magaddal viheted és internetelérés nélkül is nézheted/hallgathatod/olvashatod őket. A tréning során heti 3 leckét kapsz majd, a leckékhez kapcsolódó kérdéseidet a tréning ideje alatt bármikor felteheted, válaszolok.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő