Termékek Menü

Konverzió Tréning

Ár:
18.900 Ft (bruttó)
Cikkszám: 1605310001
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

KONVERZIÓ TRÉNING

 • Óriási konverziónövelés apró technikákkal!

Egy jobb űrlap, egy másik megrendelőgomb, egy új szegmentálás, egy új név a termékednek - apró lépések, amik hatalmas eredménynövekedést hozhatnak. A tudáscsomagból megtanulhatod, hogyan!

 • A pillangó szárnyának egyetlen mozdulata képes földrengést okozni...

Az állam is leesett, amikor egyetlen apró módosítás a hirdetéseimben már másnapra megsokszorozta a megrendelők számát egy évekkel ezelőtt készített értékesítési oldalamon.

 • Hogyan és mire használhatod a remarketinget?

Megmutatom, hány féle ügyes ötlettel növelheti az eredményeidet a remarketing. Megnézzük, hogyan tudod beállítani a Facebookon, a Google-ben és elmondom azt is, hogyan használd akár offline is.

 • A legújabb nagy dobás: a mikroszegmentáció.

Online marketing, ami gyakorlatilag egyesével ad el a vevőknek. Aszerint, hogy hol tartanak a vásárlási folyamatban, hogyan viselkedtek eddig és mit tudsz róla. Hogyan valósíthatod meg ezt te is? És hogyan automatizálhatod?

 • Lehet, hogy a vásárlók imádják az oldaladat, és a végén a megrendelőgomb miatt nem vásárolnak?

Lényegtelen részlet, mégis a legfontosabb! Milyen megrendelőgombot készíts, hogy többen kattintsanak rá? Mit írj bele, ami jól működik? Milyen színű legyen? Milyen betűtípus? És sok más hasonló apró részlet, ami sokat számíthat.

 • És akkor a vásárló legördített a lap aljára, majd egerét a jobb felső sarokba az ikszre húzta és soha többé nem tért vissza...

Hiába jó a terméked, hiába jó az ajánlatod, egy zűrzavaros űrlap elriaszthatja a vásárlók egy részét. Mit tegyél, hogy az űrlapod átlátható és jól használható legyen? Hogyan formázd? Mit írj rá? És mit ne tegyél?

 • Szeretnék végre egy igazán ütős kampányt!

Megmutatom én hogyan építem fel a saját kampányaimat, milyen eszközöket használok, milyen technikai, szövegírási és képi megoldásokat, amikkel jobb eredményt érek el, mint korábban. És szó lesz arról is, hogyan használd a kampányodban a Facebookot, a blogot, a hírlevelet, a hirdetéseket, hogy ne kapkodás, hanem bevétel legyen a végeredmény.

 • Jobb hirdetések kevesebből!

Hogyan hirdess a Facebookon, ha csak filléreid vannak? A Promoted Post drága! Mit használj helyette? Hatékonyabb hirdetések a Facebookon: hogyan csináld?

 • Szöveg, ami üt

Jobb szövegek, jobb címsorok, hatásosabb Facebook postok, amiket többen osztanak meg, blogbejegyzések, amikhez sokan szólnak hozzá, képfeliratok, amikről beszélnek: hogyan írj ilyeneket?

 

Mit kapsz, ha megrendeled a konverzió tréninget?

 • A Konverzió tréning anyaga 24 leckéből áll 2 CD lemezen.
 • Hozzáférést a Gazdagmami Ügyfelek Zárt Facebook csoportjához, ami jelenleg Magyarország legnagyobb élő vállalkozónői közössége, ahol 2700 hozzád hasonló vállalkozóval ismerkedhetsz, felteheted a kérdéseidet.

Kosárba

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő