Termékek Menü

Érdeklődőszerzés Hatékonyan online tréning

Ár:
19.900 Ft (bruttó)
Cikkszám: 181017001
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Tudnivalók a tréningről: az online tréning november 12-én kezdődik és december 14-ig tart.  Ez egy 1 hónapos online tréning lesz, ami lépésről lépésre vezet majd végig az érdeklődőszerző rendszer építésének folyamatán. Íme néhány téma, amiről szó lesz az Érdeklődőszerzés Hatékonyan online tréningen:

  • Megnézzük, hogyan és hol találd meg az érdeklődőidet minél nagyobb számban.
  • Mutatok fizetős (de filléres) és ingyenes módszereket is. És nyugi, nem csak elmondok egy csomó időrabló ötletet, ami elviszi a fél életedet (tudom, amúgy sincs időd mindenre), hanem azt is megmutatom, hogyan oldd meg az egészet minimális időráfordítással.
  • Elmagyarázom hogyan is működik valójában az érdeklődőszerzés folyamata, mitől lesz valaki érdeklődő és aztán vásárló, hogyan szűrd ki már az érdeklődőszerzés folyamatában azokat, akiknek csak az ingyenes cucc kell, akik csak alkudozni fognak és sosem válnak valódi vásárlóvá.
  • Megnézzük az érdeklődőszerzés 2 szintjét alaposabban, az összes eszközt, ami hozzá tartozik, felállítunk egy kommunikációs tervet, amivel változatosan és érdekesen tudod alakítani az érdeklődőszerző folyamatodat. Milyen eszközökről lesz szó? Érdeklődőszerzés Facebook csoporttal, oldallal, Instagramon, fizetős termékkel, előfizetéssel, webináriummal, Youtube-on, videósorozattal, ebookkal, tanulmánnyal, teszttel, nyereményjátékkal, felmérésekkel, Messenger bottal, WebPush üzenetekkel, élő videókkal és hírlevéllel. Ezeknek nem csak az elméletét mutatom be és az ötleteket, hanem (ahogyan minden Gazdagmami tréningen) a technikai megvalósítását is.
  • Megnézzük az érdeklődőszerzés legújabb módszereit és stratégiáit is, hogy felfrissíthesd a meglevő módszereidet.
  • Megmutatom, hogyan tudod lézerpontosan megcélozni egy megfelelően megválasztott eszközzel azokat az érdeklődőket, akiknek aztán tényleg szükségük is lesz a termékedre.
  • Elárulom a saját, az elmúlt években leginkább bevált érdeklődőszerző trükkjeimet is - ezek közül van néhány, ami 10 év alatt sem veszített a hatékonyságából és vannak olyanok is, amik az elmúlt fél-1 évben taroltak és hozták érdeklődők tízezreit.
  • Szó lesz az offline érdeklődőszerzésről is - ha szoktál kiállítani, vásározni, előadást tartani, rendezvényt szervezni, kapcsolatépítő eseményekre járni, sajtóban megjelenni vagy csak csomagokat küldeni a vevőidnek, itt kapsz egy csomó ötletet, hogyan hozd ki ebből a legtöbbet (ahelyett, hogy csak néhány szórólapot, kupont vagy névjegykártyát osztanál) Megmutatom, milyen típusai vannak az érdeklődőknek, hogyan találd ki ki melyikbe tartozik és melyik csoporthoz hogyan kommunikálj.
  • CSAK HALADÓKNAK! Megmutatom az érdeklődőszerzés legmagasabb fokát, a szegmentált érdeklődőszerző gépezetet. Hogyan építsd fel? Mennyi ideig tart felépíteni? Hogyan automatizáld, hogy az építés után többé ne kelljen foglalkoznod vele? - minden kérdésedre választ kapsz a kurzus során!
  • Nem csak megmutatom, milyen az új csali, hanem megtanulhatod azt is, hogyan készítsd el. Nem titkoljuk el a problémákat sem: Mit csinálj, ha sokan csak követnek, lájkolnak, lelkesek, de nem lépnek tovább a következő szintre? Mit csinálj, ha csak letöltik az ingyenes anyagaidat, aztán leiratkoznak? Mit csinálj, ha követnek, figyelnek, de nem kattintanak át? Hogyan aktivizáld az inaktív követőket? Hogyan kezeld a kifogásokat már az érdeklődőszerzés ideje alatt? <- Ezekre mind választ kapsz majd a tréningen!